Timp lor de preparare: 1:00 Număr de porţii din ingredientele de mai jos: 6
Ingrediente necesare : 200g mălai200 g carne tocată1 ardei gras roşu1 ceapă1 morcov1 ţelină mică3 ouă1 caşcaval2 linguri făină2 linguri pesmetsarepiperMod de preparare: Pentru început, pregătiţi mămăliguţa din mălai şi apoi lăsaţi-o să se răcească.Curăţaţi ardeiul, ceapa, morcovul şi ţelina, daţi-le pe răzătoare şi căliţi-le în ulei încins. Adăugaţi carnea tocată, săraţi şi piperaţi după gust şi lăsaţi-le pe toate să se călească. Când toate ingredientele sunt bine pătrunse, luaţi tigaia de pe foc.
Fărâmiţaţi mămăliga cu o furculiţă, adaugaţi compoziţia de carne, cascavalul ras şi 2 ouă.
Formaţi apoi chifteluţele, daţi-le prin făină, apoi prin ou bătut, iar la final prin pesmet. Prăjiţi-le în ulei încins.Se servesc calde cu garnitură de orez, cartofi sau salată.
Cod pentru sistemele de redactare (Joomla!, WordPress...) :
loading...
